Tillbaka till wrangsjo.se

 

EKMA

 

 

Läs er om våra produkter och tjänster som rotpoststämpling och rådgivning  på forestteam.se

 

 

Forestteam.se

 

obs, extern länk

Grön Skogsbruksplan

Skogsbruksplanen är ett verktyg för att underlätta för dig som markägare att kunna planera kommande skogliga åtgärder, prioritera skötsel av skogen, skapa underlag för värdering av skogen och ge en god översikt över din fastighet, nu och för framtiden.

Jag arbetar i PC-skog och utgår från markägarens önskemål i min genomgång av fastigheten. Planerna är anpassade att klara av FSC- och PEFC-certifiering av fastigheten. Naturligtvis kan planen levereras till dig som markägare för digitalt inläggning av planen i PC-skog gård.

För prisuppgift och funderingar kring en ny skogsbruksplan så är du välkommen att kontakta mig på ekma@wrangsjo.se eller ring på telefon 0733-400048.

Om mig

För dryga 32 år sedan, en varm augustidag, såg jag dagens ljus för första gången. Sedan 2-års ålder har jag varit bosatt i Småland med undantag för skogliga studier i Uppsala och arbete i bl.a. Västernorrland. Nu bor jag sedan två år tillbaka, tillsammans med min sambo, på släktgården utanför Aneby.

Jag har Jägmästarexamen från SLU i Uppsala. Under sex år har jag jobbat på Skogsstyrelsen i dels Härnösand och dels Nässjö. Min huvudsakliga sysselsättning har varit stämpling, värdering, rådgivning och skogsbruksplanläggning. Jag har även en del erfarenheter från Skogsbruksplanläggning i Särna/Idre under 2004 och skogsbruk på Gotland under 2002. Har du några funderingar kring ditt skogsägande är du mycket välkommen att kontakta mig.

 

EKMA

Wrangsjö Gård

578 94 Aneby

telefon: 0733-400048

e-post: ekma@wrangsjo.se

 

 Sammarbetspartner med Forestteam- www.forestteam.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free Website Builder